Aszaló Polgármesteri Hivatal

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Köszöntöm Önt Aszalón - a település több mint 2000 lakosa nevében - azon a településen, melynek történelmét 1275 évtől nyomon követhetjük. Évszázadok során többnyire virágzó mezőgazdaságáról volt nevezetes, melyet a Hernád folyó völgyének egyik legjobb minőségű földje biztosított. Főként szőlőtermesztése és borászata miatt volt ismert, de a gazdálkodás minden mezőgazdasághoz kötődő ágazata jellemző volt a településre.


Cégleírás
A Magyar-hegy parcelláiról, a híres, jó szőlő és bortermő dűlőről csodálatos panoráma tárul elénk a bőcsi sörgyártól a Zempléni hegységig, a Hernád-völgyén keresztül. A Hernád folyó szerintem Aszalón mutatja meg legnagyobb szépségét utazása során. Aszaló 19 km távolságra van Miskolctól. Kitűnő autóbusz és vonatközlekedés teszi kellemessé megközelítését Kassa irányában. A 3.
sz. főúton Miskolcról 15-20 perc alatt elérhető gépkocsival. A falu központjában a Római Katolikus és a Református templom messziről hirdeti, hogy a település lakói hitüket gyakorló István király késői utódai. Óvodánkban 60-70 gyermek, iskolánkban 265 tanuló 16 csoportban sajátítja el az alapokat.
Pincefalunkban a 234 présház és pince jelentős számban hívogatja a jó borra szomjazó vendégeket. Bízunk benne, hogy a közeljövőben önkormányzatunk tulajdonába kerülő laktanya objektuma kitűnő lehetőséget kínál majd a gazdasági vállalkozásoknak, turisztikai és szociálpolitikai elképzeléseinknek. Örömömre szolgál, hogy meglátogatta honlapunkat. Kérem, amennyiben lehetősége van rá ténylegesen is látogassa meg településünket, rendezvényeink és ünnepeink alkalmával, illetve a mindennapi hétköznapokon.
Kulcsszavak:
Önkormányzat, Város, Hivatali ügyintézés, Önkormányzati ügyintézés, Önkormányzati információ, Önkormányzati szolgáltatás, Hivatali üzemeltetés, Közigazgatás, Hivatal, Energiagazdálkodás, Gázgazdálkodás, Anyakönyvvezetés, Hulladékgazdálkodási szolgáltatás, Közigazgatási rendszer, Közigazgatási képviselet, Önkormányzati képviselo, Ivóvíz gazdálkodás, Környezetvédelem vízgazdálkodás
Aszaló Polgármesteri Hivatal a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aszaló Polgármesteri Hivatal

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kálvin Tér 1.
  3800  Szikszó
 2. Kálvin Tér 1.
  3800  Szikszó
 3. Rákóczi Út 87.
  3841  Aszaló
 4. Fő U. 63.
  3811  Alsóvadász
 5. RÁKÓCZI ÚT 44.
  3717  Alsódobsza
 6. KOSSUTH ÚT 48.
  3716  Sóstófalva
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete